Crossfit på costa del sol

Jeg har efter hånden dyrket crossfit i et stykke tid nu og har så også lavet web site med info om crossfit. Jeg går selv hos Crossfit Fuengirola og har prøvet La Muralla, som ligger 2 min. gang fra hvor jeg bor. Jeg foretrækker dog Crossfit Fuengirola, hvor der er mere fokus på korrekt teknik og der er struktur på træningen og fremgangen følges. Nå, men tilbage til web sitet. Det er på engelsk og der kommer lidt forskellig info om Crossfit events i Spanien, artikler/videoer om teknik og generel info om Crossfit.

Hvis du er på ferie på Costa del Sol, i Torremolinos, Benalmadena, Mijas eller Fuengirola, vil jeg anbefale at kigge forbi Crossfit Fuengirola, da det er en god boks de har fået lavet. Den er ikke så stor, men ligger lige ved stranden og der er beach workouts når vejret er godt, som ofte inkluderer svømning. Det er mest om lørdagen, hvor der er en ekstra lang WOD, hvor den laves på stranden.

Find mere info på crossfit-spain.com

 

This entry was posted in Historien er sand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.