Pokeraften med padelholdet og lidt chili

Vi spillede lidt poker hos Mathis og med den nye regel vi har indført, skal der nu spises chili, hvis man er lidt for dårlig. I en af runderne skal de to første, der bliver slået ud, spise en chili eller en chilisovs, som jeg har fremstillet. Jeg brugte denne gang Insanity Sauce, som jeg dog nedtonede lidt med almindelig hakket chili, den stærkeste habanerosovs fra Heinz (som ikke er så stærk) og en smule almindelig olivenolie. Derefter tilføjede jeg lidt peber og salt for smag.

Jeg tror Insanity Sauce alene ville have været for stærk, men da jeg senere selv tog en lille smagsprøve, var blandingen faktisk ikke så stærk som jeg troede. Det skulle nok bare have været ren Insanity. Det var nok noget stærkere, da de sidste gang skulle spise en habanero chili.

Her er et par videoer fra både pokeraften hos Mathis og hos mig. Uheldigvis er der en fejl, hvor William spiser sin del, så der er kun et billede og lyd. Jess, som er til sidst i videoen, er den der har den laveste tolerence overfor chili, fandt vi ud af.

This entry was posted in Historien er sand, Poker, Privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.