Pernille

Pernille (persillehakker, kreativiteten var stor tilbage i 80erne) var hende alle drengene var vilde med, indtil Karina fik ny frisure i 5. klasse. Altså fra det tidspunkt, hvor drenge begyndte at lægge mærke til pigerne på en anden måde. Vi har brugt mange timer i grøften overfor hendes hus. Nogle gange blev vi også inviteret ind af hendes mor, fordi vi var åbenbart ikke var ninjamateriale, så vores gemmeevner var ikke i top.

Som med Susan, så kommer der helt sikkert nogle historier senere i livslinien, så det bliver en kort introduktion.

Hhhmmm, indskudt tanke her. Jeg har en video fra en fest i Pernilles hus. Det kunne jo være sjovt at smide den ind her i bloggen.

I børnehaveklassen var hun meget gode venner med Martin. Der var noget med, at der var nogen der kom ind i klassen og så at Martin lå oven på hende….uuu. Dick Turpin (det er bare noget jeg skal huske at skrive om på et tidspunkt).

I folkeskolen var jeg ikke rigtig sikker på, hvad hun skulle lave senere i livet. Der er nogle personer man siger, han bliver landmand, hun kommer til at arbejde som ekspedient, han bliver noget med økonomi, men jeg havde ingen ide om hvad Pernille skulle lave. Hun arbejder med salg hos Phonic Ear A/S, men jeg kender faktisk ikke hendes nøjagtige jobtitel.

Hun er normalt i godt humør og du bliver i godt humør i hendes selskab. De vi var yngre, kunne hun godt bliver sur, specielt hvis Skipper smed hende af. Skipper er en af hendes heste, som har ret meget temperament.

For øjeblikket er hun single, så til de drenge der læser med, så er her en gylden chance. I skal bare huske, at hvis i skænker vin op til hende, skal i ikke fylde glasset helt op til kanten. Dem hun tidligere har hygget med, kan jeg fremhæve Kenneth og Rasmus. Hun har vist mest været til længere og mere seriøse forhold og ikke så meget til en enkelt aften. Eller måske ikke, kan jo godt være hun har nogle hemmeligheder, som vi ikke kender til.

This entry was posted in Livslinie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.