Majbritt

Majbritt eller Majbritt bager og en overgang Brians Majbritt. Brians Majbritt fordi hun på et tidspunkt var lidt glad for Brian. Majbritt bager ikke fordi hun var gode til at bage eller det var hun måske, det er viden jeg ikke ligger inde med. Hendes far var bageren i Ræhr (og lavede verdens bedste rundstykker) og derfor blev efternavnet skiftet ud med bager, så vidste man hvem det var man snakkede om. Bo, som var købmandssøn, blev kaldt Bo købmand eller faktisk Bo Kjømen. Jeg blev heldigvis ikke kaldt Kent grillbar eller Kent tøjbutik eller Kent garnbutik, ikke så vidt jeg ved…

Der kommer helt sikkert også nogle historier med Majbritt senere i livslinien, så det bliver også en kort intro her.
Majbritt boede lige over for os, da vi flyttede ned på Bybakken, så vi har kendt hinanden fra en tidlig alder. Vi startede i børnehaveklasse sammen og gik i samme klasse indtil hun tog på efterskole i 9. klasse (eller var det 8.?) Da vi gik på Ræhr skole havde vi en sjov leg, der hed bisæmam (spis maden) som gik ud på at jeg holdte hende fast og gav hende græs at spise og også lidt til næsen. Måske syntes hun ikke, at det var lige så sjovt som jeg syntes, men børn er jo onde.

Vi har altid været en del af samme gruppe venner, været til de samme fester osv. men hun er nok den jeg ser mindst af vores vennegruppe, hvilket er ærgerligt, da hende og Palle ikke bor alt for langt væk fra Klitmøller. (note to self: husk at besøge Majbritt og Palle næste gang vi er i DK, så vi kan se deres hus) De er begyndt med at holde fastelavnsfest hver år, men vi har endnu ikke været til det.
Palle er Majbritts partner i livet, så måske skal vi til bryllup engang snart…

Som med Pernille, var jeg heller ikke helt sikker på hvilken retning Majbritt vil tage mht. arbejde/uddannelse. Hun blev pædagog og valgte ikke at følge forældrenes fodspor, hvilket jeg sådan set godt forstår. Tror det er hårdt at være bager. De har for øvrigt droppet bageriet og startet et diner transportable.

This entry was posted in Livslinie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.