2 måneder og næsten 14 kg. med dukan kuren

Så er der gået lidt over 2 måneder og har nu tabt næsten 14 kg, hvilket vil sige, at jeg kun mangler 4 kg. mere. Vægten falder stadig støt, så jeg håber at den fortsætter på samme måde og jeg kun har 1 måned tilbage af cruise fasen.

Jeg har gennemsnitlig tabt mig 215 gram om dagen, 1,5 kg. per uge og 6,5 kg. per måned. Har været på kur 64 dage og det samlede tab er 13,8 kg.

Nu vil jeg også gerne snart have en pizza igen. HHmmmm, med pepperoni, skinke, løg, peber og masser af chilli.

Læs alle indlæg om kuren her.

Klik på skemaet nedenfor, for at se vægtab og kost. Jeg har tilføjet en kolonne siden sidst, som hedder ulovlig, hvor jeg skriver det jeg har spist eller drukket, som jeg ikke bør.

Kort intro kan findes her.

Jeg har lavet en hjemmeside om Dukan Kuren, som kan findes her.

This entry was posted in kur and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

21 Responses to 2 måneder og næsten 14 kg. med dukan kuren

 1. mette says:

  Hej, spændende at læse din blog. Er det muligt at få opskrift på dit knækbrød og dukan brød?

 2. admin says:

  Hej Mette,

  Ja, jeg regner med at lave et indlæg i morgen eller denne weekend, nu hvor jeg næsten er færdig med Cruise fasen, (mangler kun 2 kg.) så skal jeg skrive opskrifterne også.

 3. Inge says:

  jeg vil sætte utrolig stor pris på nogle opskrifter. Har du nogle forslag?

 4. admin says:

  Skal nok få smidt nogle opskrifter ind. Har ikke haft mulighed for at opdatere den seneste uge.

 5. Nadia says:

  Hej,
  Har du nogle gode ideer til mellemmåltider i Attack fasen?

  På forhånd tak.

  PS. Hvordan kan det være du ikke har udfyldt dit madforbrug i Attackfasen?

 6. admin says:

  I attack fasen holdte vi os bare til morgen, middag og aftensmad. Det der tit har “reddet” mig, har været en kop kaffe ellers har jeg et par gange taget et stykke pålæg, som fx. en skive skinke. Attack fasen var meget motiverende, så jeg havde ikke så store problemer, med at holde mig til kuren.
  Da vi begyndte kuren, havde jeg ikke lagt nogen planer om, at ville skrive det ned jeg spiste, så det var noget jeg kom i tanke om efter attack fasen. Jeg har lavet udviddelse af excel arket et par gange i løbet af kuren.

 7. Annette says:

  Hej Er det muligt at få opskriften på knækbrød og bollerne de lyder gode .. sikke flot resultater i har lavet

 8. admin says:

  Hej Annette,

  Du kan finde opskrifterne i dette indlæg. https://kentodgaard.com/?p=717

 9. Rebekka says:

  Fulgte opskriften på brød og endte ud med et brød 3 cm høj 🙁

 10. signe says:

  Har 1. dag i morgen, men kan ikke helt finde ud af, hvad jeg skal spise til morgenmad i attack fasen. Nogle gode råd?

 11. admin says:

  Vi spiste dukanknækbrød med kyllingeskinke eller 0% frisk ost og kaffe alle 7 dage vi var i attack fasen.

 12. admin says:

  🙂 lidt har også ret. Brødet hæver ikke ret meget, så det skal have den højde i formen, som du vil have på det endelige brød. Jeg foretrækker dog dukan knækbrødet, jeg syntes det smager bedst.

 13. Anne says:

  En anden idé til morgenmad er æggehvide (+evt. et æg) med fedtfattig skinke til, det kan steges sprødt i mikroovnen. (Lidl har en supergod skinke af mærket linessa) – så bliver det næsten ligesom æg og bacon.
  Når det gælder mellemmåltider har jeg haft supermeget glæde af at spise f.eks cheasy yoghurt natural eller med vaniljesmag – ellers er kaffe også super, eller evt. iskaffe (selvfølgelig UDEN sirup eller sukker).

  Jeg skal prøve at lave knækbrød for første gang i dag!! Bliver lækkert med lidt “brød”. Jeg lavede dog havreklidspandekager i går, som min kæreste og jeg fik til dessert med lidt vaniljeyoghurt til. – SLET ikke dumt.

 14. admin says:

  Den med skinken, havde jeg ikke tænkt over, det må prøves.

 15. admin says:

  @Anne
  Nu hvor du er på kuren, har du ikke lyst til at fortælle lidt om det, inde på forum, på den nye side jeg har sat op? http://dukanslankekur.dk/forum/

 16. Anne says:

  Jo det kan jeg da gerne – hvor på siden vil du gerne have at jeg indlægger noget?? 🙂

 17. admin says:

  Det ville være super, hvis du kan byde ind med nogle tips og tricks i forum. Skriv også gerne, hvis du har nogle gode opskrifter, så lægger jeg dem ind under opskrifter.

 18. Tanja says:

  Jeg er på 3. dagen i attack fasen og har alerede tabt 2 kg.. det skal lige tilføjes at jeg i forvejen havde tabt mig fra 96 til 73 kg ved almindelig kostomlægning det sidste års tid, men denne kur har lige sat skub i vægttabet igen…

  jeg lavede for et par dage siden nogle kyllinge kødboller af 3-7 % kød 450 g. 1 løg. en smule salt og pebber 1 æg og noget revet muskat nød.. formede dem til små kødboller og kogte dem til de flød ovenpå.. disse lod jeg køle af og kom dem i en box med låg i køleskabet, de er også gode til madpakken evt. dertil kan man spise en dressing for at give noget til smagsløgen, jeg har fulgt en af dukans opskrifter på dressing.

  1 spsk dijon sennet, 5 spsk balsamico dressing 1 tsk olivenolie, lidt salt pebber, 7 -8 finthallede basillikum blade og et fed knust hvidløg.. ud af blandingen er der dressing til nogle gange, den har en god og kraftig smag der giver lidt modspil til det ellers lidt smagløse kød… udover kødbollerne har jeg blandt andet spist æg med rejer og krydderurte dressing lavet på fromaigefraise dild salt pebber en anelse olivenolie (kan undlades) citron saft og lidt karry. vh Tanja

 19. admin says:

  Hej Tanja,
  tillykke med vægttabet. Det lyder som en god opskrift, er det ok at jeg lægger den ind på dukanslankekur.dk

 20. Jane says:

  Hvor er det et flot vægttab du har haft. Det skema som du har brugt er det et du selv har lavet. Vil gerne have sådan et skema kunne forestille mig det er en stor hjælp.
  Jeg er startet på Dukan i dag 🙂

 21. Kent Odgaard says:

  Hej Jane,

  Du kan finde skemaet her: http://dinslankekur.dk/excelark-til-at-fore-dagbog-over-vaegttab-pa-dukan-kuren/
  Det kan downloades fra linket, hvor der står excelark.

Leave a Reply

Your email address will not be published.