Undskyld Facebook!

Jeg vil gerne undskylde til Facebook og også til gud tror jeg. I går postede jeg omkring kedelige statusopdateringer på Facebook. Dette faldt åbenbart ikke i god jord hos Facebook, fordi her til morgen da jeg lå i sengen og kiggede ud på regnen, tænkte jeg, det var da helt vildt så meget det regner. Kati stod op og gik nedenunder og jeg hører uuuuuurrrrrr, el salón está lleno de agua. (uuuuurrrrrr, stuen er fyldt med vand) Så kommer man jo ret hurtigt ud af sengen. Det var så ikke kun stuen der var fyldt med vand, det var også køkkenet og det ene badeværelse. Facebook har åbenbart ret meget magt og har sikkert tænkt, nå så du syntes statusopdateringerne er kedelige, så skal jeg give dig noget at skrive om. Jamen, godmorgen og tak for det da,dejligt lige at tømme huset for vand inden man spiser morgenmad. Nu har vi jo også fået så mange positive overraskelser i julen, så det er godt med lidt negativitet.
Grunden til at huset blev fyldt med vand, er fordi vores bagterrasse er lukket på alle sider og der er kun et afløb, hvor vandet skulle forsvinde ud af. Men eftersom det regnede på en helt vild og overdrevet måde her til morgen, kunne afløbet ikke følge med. Da det stoppede med at regne, var terrassen tømt for vand i løbet af 5 minutter.
Jeg er overrasket over at det er gud der står bag Facebook, men noget skal han jo lave.
Hermed er undskyldningen givet og så skulle der ikke komme vand ind i vores hus igen.

Glemte lige at nævne, at Kati lavede en glidende tackling, hvor vandet var aller dybest. Hun har jo ikke en balance som en linedanser og kan nogle gange have en tendens til at vælte. Det er et tidspunkt, hvor det er meget upopulært at grine, men meget svært at lade være.

This entry was posted in Historien er sand, Hvad?. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.