Valentines Day – Romantik så det basker

tom-vaseValentines Day er jo blevet stort i Danmark. I Danmark siger man nok, Valentins Dag, men det er jo ikke noget, der har eksisteret så lang tid i Danmark, så jeg vælger det amerikanske udtryk. Man importerer jo gerne koncepter, festdage, helligdage osv. fra USA. Super Bowl parties, Thanks Giving m.m. er der jo også en del der “fejrer”. Selvom det helt oprindelige Valentines Day ikke stammer fra USA, men det er en længere historie, som jeg ikke har lyst til at skrive om. I Spanien har Valentines Day eller Dia de San Valentín eksisteret i mange år og er ikke importeret fra USA.

Så inspireret af Helle, som stolt fremviste sine blomster fra Bo (et tomt bord), vil jeg skrive et lille indlæg om, hvordan jeg forberedte og eksekverede denne helt specielle dag.

Kati står altid først op, da hun skal have ro til at vågne og ikke nogen der går i vejen i køkkenet. Jeg har strenge ordrer på at blive i sengen, indtil hun er færdig i køkkenet. Det har jeg ikke så meget imod. På Valentines Day, stod Kati også først op og satte sig ind til computeren. Jeg stod op 20-30 min. senere og lavede morgenmad og satte mig ind til computeren. Et par timer senere opdagede jeg, at det var Valentines Day, da der efterhånden var en del, der havde postet billeder af blomster på facebook. Jeg gjorde Kati opmærksom på det, men hun vidste det godt i forvejen. Jeg spurgte om vi skulle gå ud at spise om aftenen, men det mente hun ikke var nødvendigt og det var sikkert også svært, at få bord på en god restaurant så sent. Så jeg lod det ligge, man skal jo heller ikke presse for meget på. Er hun ikke sulten, så er hun ikke sulten. Så hun fik nogle usynlige blomster og en prut at pille i.

Kati lavede frokost som sædvanligt og efter frokost arbejde vi lidt mere. Jeg havde aftalt, at spille padel kl. 18.00, så omkring 17.30 smuttede jeg og kom tilbage igen ved 21.00-tiden. Jeg kunne selvfølgelig godt have smuttet forbi en blomsterhandler eller en eller anden butik, for at købe en gave, når jeg nu alligevel var ude af huset. Jeg lavede dog et ubevidst valg om ikke at købe noget. Hvis din underbevidsthed siger at du ikke bør gøre det, så er der nok en grund til det.

Da jeg kom hjem igen, foreslog at vi kunne bestille noget mad via Just-Eat, et forslag der ikke blevet godtaget. Der er nu ellers ikke noget, der så romantisk som en Pizza fra Don Guapo (Hr. Smuk) Så hvad gør man så? Jeg valgte at lade Kati skære noget ost til sig selv og også noget til mig, samt tage et par yoghurt med ind i stuen, hvor jeg sad med computeren og var begyndt at se en dokumentarfilm om Vanilla Ice…Ham rapperen med Ice Ice Baby.

Jeg åbnede en flaske vin og skænkede mig et glas og Kati hældte lidt vand op til sig selv. Vi spiste vores ost og yoghurt, mens jeg så dokumentarfilm på computeren og Kati så en konkurrence om desserter og kager i fjernsynet. Jeg håber hun fik lidt inspiration og laver en kage i dag. Lidt efter midnat gik vi i seng.

Det var vores Valentines Day. God tilrettelæggelse og udførsel, jeg tror jeg giver mig selv en karakter på 9 ud af 10.

This entry was posted in Historien er sand, Hvad?, Livslinie, Privat. Bookmark the permalink.

2 Responses to Valentines Day – Romantik så det basker

  1. Helle says:

    Hils Kati og sig at hun gerne må låne Bo hvis hun har det bedst med at dagen ikke skal indeholde tilbud om noget som helst ekstraordinært…;-) rødvin, restaurantbedøg eller en pizza ville være faldet i god jord her …griner

  2. Gunda says:

    så vidt jeg kan se behøves det ikke Helle det klarer Kent fint ha ha

Leave a Reply

Your email address will not be published.