Parat til start til blog!

Der er flere årsager til at jeg starter denne blog. Jeg skriver en blog på LiiPoker, men den omhandler stort set kun arbejdsrelaterede emner og samtidig er der grænser for hvad jeg kan skrive.

Facebook er fin til at holde sig opdateret med hvad venner, bekendte og familie laver og smide en statusopdatering engang imellem.

Når vi bor i Spanien, er det svært altid at holde alle opdateret omkring hvad vi laver, så jeg kan bruge bloggen både til at fortælle om dagligdagen, begivenheder, vise billeder etc. Uundgåeligt vil poker også blive en del af bloggen, da det fylder en stor del af mit liv nu.

Derudover kan jeg også skrive om det der “undrer, forvirrer, glæder, imponerer, påvirker eller irriterer mig. Der er historier som er ren fiktion og fra det virkelige liv, gamle historier og det der sker lige nu.” Som I kan se i øverst til højre på forsiden. Det giver forhåbentlig nogle underholdende indlæg, eftersom jeg kan få afløb for lidt kreativitet og skrive nogle indlæg, der absolut ikke har noget med virkeligheden at gøre.

Velkommen til mig i blogverden!

PS: Hurra, hurra har du skidt i et kar?

This entry was posted in Privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.