På Thai restaurant

I går var vi på Thai restaurant i Los Boliches sammen med Jose, Ernesto, Jose og Urzula. Man spiser meget sent i Spanien, så vi skulle mødes kl. 21.30, hvor vi fik en øl og tog derefter hen på restauranten. Jeg kan godt li’ meget stærk mad, så vi har været på restauranten mange gange, da de er gode til at komme chili i maden.

Ernesto er professionel pokerspiller og har været i Thailand 3 måneder sammen med 2 andre pokerspillere og er netop kommet tilbage. Det var en af grundene til at vi skulle ud for at spise sammen og hvorfor så ikke tage på Thai restaurant.

Vi bliver fulgt ind til de lave borde, af de altid venlige tjenere. Man skal tage skoene af, for at sætte sig ved de lave borde. Husk ikke at tage strømper på med huller i og at fødderne ikke må lugte, fordi det er svært at skjule, når man skal have skoene af. Det er lidt snyd, fordi der er et hul under bordet til at sætte benene i, så man skal ikke sidde i skrædderstilling eller på knæ. Det er ikke altid helt behageligt at sidde ved bordene, fordi man sidder på gulvet og har ikke noget ryglæn.

Jeg valgte en kyllingesuppe til forret, som jeg har gjort så mange gange før. Ekstra stærk! Den kan helt sikkert anbefales og den giver varmen her om vinteren. Til hovedret fik jeg et eller andet med and, som også blev bestilt Ekstra Stærk. Nogle gange tror jeg de anser os fra vesten for svage og at vi bliver nedbrudt hvis vi spiser rigtig Thaimad, fordi selvom at man bestiller maden ekstra stærk, er den kun lidt stærk. Så jeg insisterer altid meget på at maden skal være “super picante”, for at få noget der rykker helt ned under tæerne. Næste dag skal det helst kunne mærkes på en rigtig grum måde, når man er på toilet, at man har fået stærkt krydret mad. Man føler, at man bliver gjort ren indvendig.

De er gode til den krydrede mad på den thailandske restaurant, men på de indiske plejer de at give den et skud ekstra. Jeg har prøvet en indisk restaurant i Torremolinos, hvor jeg næsten nåede min grænse med den stærke mad. Åh, hvor var det godt! Det var som at blive skrubbet indvendig med en kaktus, blive slået i hovedet med en træsko og have Jesus til at give dig en massage på samme tid. Det skal prøves.

Hvad sker der for folk, når de ser et springvand, en balje vand eller en større mængde vand i en eller anden form for beholder? Inde på restauranten har de et lille springvand med nogle fisk i. Hvad finder gæsterne på når de ser springvandet? De skal da lige smide nogle mønter, fordi så går deres ønsker i opfyldelse. Smid nogle mønter ned til fiskene, de er jo kapitalister, så når de får penge, bruger de deres magiske kræfter til at opfylde dine ønsker. Jeg kan sagtens se at det virker som den mest logiske adfærd, når man ser vand i en beholder. Jeg har endnu ikke set nogen stå på stranden og smide mønter i vandet, det skal åbenbart være i en beholder, før man kan få ønsker opfyldt.

Kom og besøg os, så tager vi en tur ud og får noget udrensningsmad.

This entry was posted in Privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.