Mesón Salamanca – 88 gafler

Normalt så holder vi os væk fra “turistrestaurantgaden” i Fuengirola, da vi har haft en del dårlige oplevelser der og hvis man sidder udenfor, bliver man overfaldet af gadesælgere hver 2. minut. Så jeg er ikke helt klar over, hvad der fik os til, at snige os forbi denne gade. Vi gik dog ikke ind i selve gaden, men satte os helt oppe for enden, hvor vi flere gange havde set, at der var mange spaniere. Det er normalt et godt tegn.

Restauranten er inddelt i en Restaurant og en Tapas afdeling og vi satte os i Tapasafdelingen, så kan man altid liste af igen, hvis de første tapas er af lav kvalitet.
Vi fik menukortet, hvor de ikke havde tapas og vi så at de havde skrevet dem på en tavle på muren. Det var lidt uheldigt, at tavlen hang lige over et bord, så man skulle hen og stå ved siden af bordet, (hvor der sad 4 englændere) for at læse hvilke tapas de havde.

Vi bestilte croquetas (obligatorisk), blæksprutte (pulpo a la gallega), russisk salat (ensaladilla rusa), ansigtskød (carillada) jeg ved ikke helt hvad det hedder på dansk. Ansigtskød er jo ikke et ord, der tænder ens gastronomiske hjernedel og sender savl i lange baner ud i munden, så jeg må se om jeg ikke kan finde ud af, hvad man kalder det på dansk eller også opfinde et mere appetitteligt navn. Til sidst fik vi flaminquines, som er skinke, kød og ost rullet i rasp og friturestegt. Simplet, men meget godt, når det laves rigtigt. Det minder vel lidt om den skønne ret cordon bleu.
Alle retter var rigtig gode på når flaminquines, som ikke var stegt ordentligt og derfor var kødet rådt. Tjeneren spurgte hvorfor vi ikke havde spist det og trak det efterfølgende fra på regningen.
Croquetas var hjemmelavede og rigtig gode og blæksprutten var også helt fantastisk, jeg vil sige næsten på niveau med den, man får på La Marmita. Den russiske salat var som den skal være og carrillada var også en “himmelsk mundfuld” som man så smukt udtrykker det på dansk.

Ærgeligt med flaminquines, for det trækker jo lidt ned.

Servicen var god og prisen var lav. Vi fik 2 små fadøl (caña) og 1 flaske vand til maden og kom af med €11.50, som er meget rimeligt eller billigt.

Indretningen er typisk spansk, der er ikke så meget at sige til den. Vi brugte ikke toilettet, så jeg kan ikke komme med en anmeldelse af dette. (note: det må jeg huske at gøre alle steder vi kommer ind)

Restauranten ligger i centrum øverst for enden af restaurantgaden.

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.