Matahambre – tapasbar i Los Boliches – 92 gafler

WP_20130201_001Vi en gang før været på Matahambre, hvor vi fik en øl og en tapa. Men det er nogle år siden. Der er mange, der har snakket godt om Matahambre i Los Boliches. Der findes nogle stykker af denne kæde og på tripadvisor, er de anmeldt sammen, hvilket er en skam, så jeg har fået tilføjet Matahambre i Los Boliches som en separat restaurant, fordi den er ret god, som I vil finde ud af, når I læser dette.

Jeg beklager at billedet ikke er for godt, vi var begyndt at spise, da jeg tog det.

Nå, men jeg har været på Matahambre 2 gange indenfor de seneste uger. Da vi var der første gang, fandt vi ud af, at de har noget mere specielt at byde på og ikke kun de sædvanlige kødboller i tomatsovs og chorizo.

På billedet ses en af mine favoritter, som er tun på en bund af tang og med wasabimayonnaise til. En anden favorit er Carrillera de cerdo.

Men generelt var det rigtig god mad. Der var dog nogle små friturestegte ruller, som ikke smagte af så meget andet en stegt dej, som vi ikke var vilde med. Desserterne er også rigtige gode og det samme gælder for salaterne, så der skulle være noget for alle.

Servicen var hurtig, stedet er fint indrettet og priserne er meget rimelige, så jeg har netop fundet mit nye favorittapassted i Fuengirola, nu hvor La Marmita har skiftet ejer og er blevet meget dårligere.

Så den modtager 92 gafler.

Matahambre ligger ved pladsen ved Confortel i Los Boliches.

Matahambre hjemmeside

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.