Martyr og søkøer

En martyr (af græsk μάρτυρ- martyr- “vidne”) er en person, som giver sit liv for sin religiøse tro eller overbevisning. (wikipedia).

Martyrer findes i de fleste religioner og er ofte forbundet med en eller anden form for præmie. Man kommer op og får plads i Valhalla, man får jomfruer, man kommer op til gud, til paradis etc.

Jeg tror dog eller rettere sagt, så er jeg overbevist om, at gud var i det humoristiske hjørne, da han opfandt martyrerne. (modsat den dag hvor han opfandt myg) Hvis vi kigger på ordet martyr, kan vi se at det faktisk består af to ord, nemlig mar og tyr. Vi ved alle hvad tyr betyder, men ordet mar betyder hav. Så en martyr er en havtyr. Når du giver dit liv for din religion, bliver du til en havtyr. En havtyr lever sammen med andre af samme art, som jo må være søkøer. Søkøer lever ikke altid i søer, men faktisk ofte i havet og i floder, så navnet er lidt misvisende.

Vi kan prøve at beskrive en søko. Det er et ret stort dyr, der minder lidt om en meget forvokset sæl, der er rigtig fed, har en stor næse der ligner en testikelsæk og så har de overskæg. Mummitrold er et væsen, der minder lidt om søkøer i ansigtet. De har en stor svømmefod i stedet for ben og to små luffer i stedet for arme. Når man ser dem i vandet ovenfra, ligner de en flydende lort. Når de bevæger sig på land, ser det ud som om de laver break dance (ormen) og de er meget langsomme. De lever af søgræs og så gror der ofte alger på deres ryg.

Så hvad sker der reelt når du bliver martyr. Alt det med himlen, jomfruer, møde gud osv. kan du godt glemme. Du bliver fed, du kommer til at leve det meste af tiden i havet og skal spise havgræs. Havgræs er stort set det eneste du kan spise, så væn dig til det. Du får en testikelsæk i ansigtet og skal danse break dance, for at bevæge dig på land. Hvis du vil have sex,  (med en fed søko med overskæg og mos på ryggen) skal du kæmpe mod andre martyrer, ved at break dance og prøve på at hugge dine tænder i din modstanders bryst, nakke eller skuldre. (selvom der stort set ikke er nogle skuldre) Det er lidt som at kæmpe uden ben og med armene bundet på ryggen. (se billede til venstre) Når du så endelig får retten til sex, er det med en søko, med overskæg, ansigtstestikler, mos på ryggen og har visse ligheder med en ligner lort. Det var da noget af en præmie, man har vundet der.

Det ville være sjovt, hvis det foregik på den måde med mennesker. Hvis du kom i en territorial kamp på en bar, på et diskotek etc. kan det godt være, at du kan forvirre din modstander en del, hvis du begynder at break dance, sætter dig på knæ og prøver at hugge dine fortænder i hans/hendes bryst. Det var lidt et sidespring.

Måske ville flere overveje det en ekstra gang, om de ville dø for deres religion, hvis de vidste, hvordan tingene rigtigt hang sammen. Se evt. billederne hvis du er i tvivl.

Se en søko/søtyr (martyr) her:

This entry was posted in Hvad?. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.