Le Vagabond i Fuengirola (3 gafler)

Vi har haft familien på besøg i en uge og så skal man jo selvfølgelig ud at spise hver aften stort set. Vi prøver normalt at undgå turistgaden (ved ikke hvad den hedder) hvor der ligger mange restauranter og alle er fyldt med turister og der kommer sælgere hver 5. minut med armbånd, tasker, ure etc. Vi har aldrig hørt en anbefaling af en restaurant i denne gade. Vi har spist på 3 forskellige restauranter i gaden og kun en var “ok”. Så til dem der læser med, vil jeg ikke anbefale Don Pe.

En aften ville vi lade familien vælge, da vi havde udpeget restauranter de første dage. Valget faldt på Le Vagabond i turistgaden. 3 gafler var der på skiltet ved indgangen og jeg går ud fra at gaffel skalaen går til 100. Allerede da vi satte os kunne jeg se vi havde valgt forkert. Der var folk ved 2 andre borde og på restauranterne ved siden af, var der mange folk. Jeg valgte sværdfisk, kati  sværdfisk, børnene paneret kylling med pomfritter,  og resten valgte bøf.
Da sværdfisken blev serveret, kunne jeg se at det ville blive et uforglemmeligt måltid. Man glemmer ikke den dårligste sværdfisk man nogensinde har fået. Normalt steger man sværdfisk på panden, men jeg tror at denne sværdfisk var blevet kogt på panden eller måske lavet i mikrobølgeovn. Det er helt sikkert at den var frosset, kort tid før jeg fik den serveret. Jeg tog en enkelt bid og kunne konstatere at den ville have det bedre i en skraldespand end i min mave. Jeg spiste lidt af kartoflerne der var med som tilbehør og fik senere en is et andet sted.

Bøfferne som de andre fik, så også ud til at være kommet direkte ud fra fryseren. De var også blevet kogt på panden og der var stort set utilfredshed hele vejen rundt. Sovsen (som helt sikkert var kommet fra en spand, altså ikke hjemmelavet) kunne godt spises. Børnenes kylling var fin, men pomfritterne var ikke stegt ordentligt. Når man ikke kan lave pomfritter, bør man ikke lave mad på en restaurant.
Så som de selv havde på deres skilt, så giver vi restauranten 3 gafler på 100 gaffel skalaen.

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.