La Liga Benefica

Lørdag spillede jeg en pokerturnering, i Caesars Poker Club, som er del af en lokal liga. La Liga Benefica organiseres af Todoporras.com og sponsoreres af LiiPoker. Det er en liga som kører på 4. sæson, hvor jeg deltog fra starten, da vi flyttede til Malaga. Jeg fandt ud af, at der var nogle stykker der spillede et sted i Malaga og smuttede en tur forbi en aften. Året efter startede de denne pokerliga, hvor en del af raken (den kommission der betales til huset, når man tilmelder sig en turnering) går til to børn i Indien, som er “adopteret” af ligaen Ligaen startede i Fuengirola, hvor den først blev spillet på en tilfældig bar og senere på Ernestos bar, (jeg kommer sikkert til at snakke om Ernesto på et tidspunkt, så jeg undlader en introduktion nu) for derefter at flytte til en pokerklub i Calahonda, hvor den blev spillet sidste år (og jeg vandt) og der spilles den også i år. LiiPoker har et samarbejde med klubben, så jeg kan anbefale at I kigger, forbi hvis I er i området. caesarspokerclub.com

Jeg røg hurtigt ud af turneringen, så jeg gider ikke give et resumé af hvordan det gik. Har I lyst til at læse om poker, kan jeg anbefale Jeppes blog. Igennem denne liga og poker generelt, har vi mødt de fleste af vores spanske venner hernede og der kommer hele tiden nye til. Det har været en god måde, at komme til at kende en masse forskellige mennesker og har givet mange kontakter. Der kommer sikkert nogle billeder op af de forskellige på et tidspunkt. Der er kun en enkelt af dem, som spiller poker på højt plan (Ernesto), resten er hyggespillere som syntes det er sjovt at spille. I kan se Jose med chips i øjnene i højremenuen.

Så alle dem der stadig skulle have fordomme om at poker spilles i mørke lokaler, hvor der ryges cigarer, er mange penge på bordet, pistoler og knive i lommerne og mafiatyper med ar i ansigtet, bør være med til at spille LBP engang, for at se hvad poker er i dag. LBP er pissehyggeligt, det består af en del spaniere mellem 20 og 40 år og del ældre englændere mellem 45 og 75 år og der er altid en rigtig god stemning. Man drikker en øl eller to, får noget at spise i pausen, går udenfor hvis man skal ryge, hjælper nybegynderne og håner de øvede spillere, når de spiller dårligt.

This entry was posted in Arbejde, Historien er sand, Poker, Privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.