La Boqueria – Gastrobar i Fuengirola – 90 gafler

Ved siden af togstationen er der åbnet en ny gastrobar, hvor Gambrinus tidligere lå. Vi fik en enkelt tapa på La Boqueria, da vi en aften var på tapasrundtur og det var klart den bedste vi fik den aften, så vi besluttede at vi skulle prøve igen en aften. Den aften var så i går. Restauranten er helt ny og moderne indrettet. De har et område udenfor til rygere, hvor der er gasvarmere, så man kan sagtens sidde udenfor, selvom der kun er 11 grader.

Betjeningen var hurtig, venlig og hjælpsom med at udvælge nogle gode retter. Jeg havde ved vores første besøg, set på en tavle på muren, at de havde carrillada (oksekød fra hovedet, som er meget mørt) med wasabikartofler, som lød meget spændende. Vi fik anbefalet canelones med oksehalefyld, som er nogle pastaruller, på størrelse med forårsruller, med kød indeni og bechamelsovs og ost ovenpå. Som lasagne bare i ruller. Derudover bestilte vi en caesar salat og citronstegte boquerones (ansjoser).

De citronstegte boquerones var gode, som de er de fleste steder og salaten var både ret stor og rigtig god. Nogle steder får man caesar salat, hvor der kommer alt for meget dressing på, men den her var helt tilpas.

Carrillada med wasabikartofler var en øjeblikkelig favorit, jeg kunne dog ikke smage wasabien i kartoflerne. Kødet var super mørt og smagte fortræffeligt. Canelones med oksehale var dog klart det bedste og kan helt sikkert anbefales. Det var helt sikkert et stykke himmel, vi fik serveret. Kødet var fantastisk og der var bechamelsovs og en sød dressing/sovs til, som jeg vil tro var reduktion af Pedro Ximenez, samt sprød ost. Osten er stegt sprød og sad mellem rullerne.

Vi fik ingen dessert, da vi var alt for mætte til at kunne spise mere, efter de 4 tallerkner.

Præsentationen af maden var flot og er hvad vi forventede af stedet. Ikke som på Charolais, hvor vi var ret skuffede over præsentationen af maden.

La Boqueria har et stort vinkort, så hvis man er vinkender, er der her en chance for, at prøve lidt forskelligt.

Ud over maden, fik vi 3 glas vin og 4 øl (af de dyre, da de kun havde cruz campo på fad) og kom i alt af med €48. Meget rimeligt, for mad på dette niveau og god betjening.

La Boqueria får 90 gafler og så vil jeg stærkt anbefale, at man prøver restauranten og specielt canelones med oksehale.

Restauranten er nu lukket! Opdatering december 2012

Se alle restaurantanmeldelser

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.