Jeg drømmer om Lars Olsen

Normalt kan jeg ikke huske hvad jeg drømmer, men jeg kan huske en drøm fra i nat. Jeg var til en pokerturnering overraskende nok og har ingen ide om hvilken turnering det er eller hvor den bliver afholdt.  Stille og  roligt går jeg rundt mellem bordene og observerer spillerne og kommer først fobi Mortens (Offenbach) bord. Han har bygget en kæmpe stack og siger han har omkring 50.000 og er godt kørende, så det er jo super, GL til ham. (måske vandt han turneringen, det er der ingen der ved, for turneringen bliver spillet inde i mit hoved) Derefter går jeg over til et andet bord hvor Gus Hansen og Jeppe (Bech Sørensen) sidder og Jeppe siger han kun har omkring 500 tilbage. Gus siger så “ja, der snød jeg dig godt nok, hva’? Det er som dengang  jeg snød Lars Olsen, hvor jeg sagde han havde en pæn frisure og han har haft samme frisure lige siden”. Og derefter griner ham og Jeppe, jeg smiler lidt usikkert, fordi jeg er ikke helt sikker på hvem Lars Olsen er.

Jeg ved ikke hvad Lars Olsen lige pludselig laver i mine drømme, for det ikke en person jeg nogensinde har lagt mærke til. Har har været helt ude i min ydre underbevidsthed, jeg ved han eksisterer, men tror aldrig jeg har nævnt hans navn. Måske drømmer jeg om turneringen igen og så kan jeg fortælle hvem der vandt.

Sov godt.

Foto: sporten.dk

This entry was posted in Hvad?. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jeg drømmer om Lars Olsen

  1. Brian says:

    Det lyder kugle skørt det der Kento… Jeg skal forsøge at huske min næste drøm så du også kan få glæde af den næste gang.

    Måske vi skulle lave en bog med vores drømme og udgive den på en masse forskellige sprog og tjene en masse penge…!?!?!

    Ciao

  2. Kent says:

    Ja, den er jeg med på, men kun fordi jeg så kan få lov til at læse om dine drømme

Leave a Reply

Your email address will not be published.