Første måned på dukan kuren, 7,5 kg tabt

Så gik den første måned på Dukan kuren og det har resulteret i et tab på 7,5 kg, så nu er jeg næsten halvvejs til de 17-18 kg. jeg vil tabe. Der har endda været 1 uge med familien, hvor det ikke har været muligt at følge kuren og en tur i London hvor kuren heller ikke blev  fulgt. Jeg havde ikke mulighed for at komme på vægten i London, så for disse dage har jeg skrevet samme vægt på. Det kostede næsten et kilo og jeg spiste blandt andet KFC, så jeg brød reglerne fuldstændig. Men når kuren følges falder kiloene hurtigt af, også selvom jeg ikke dyrker meget motion.

Klik på billedet herunder for at følge udviklingen. Alle indlæg om kuren kan følges ved at klikke på dette link.

Kort intro kan findes her.

This entry was posted in kur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.