Cruise fasen med afbrydelse


Så er vi i gang med Cruise fasen. I Cruise fasen skifter vi mellem en dag kun med proteiner og en dag med proteiner og grøntsager. Vi spiser stadig ikke frugt, kartofler, ris, brød, majs osv. som indeholder meget stivelse og spiser stadig 2 spiseskefulde hvedeklid om dagen. Det får vi igennem den hjemmelavede knækbrød, som vi spiser hver morgen.

Der har dog været en afbrydelse, da vi har været i Danmark, hvor vi skulle til barnedåb. Under Fase har jeg skrevet det som “familie”, da vi besluttede at vi ville følge kuren så godt som muligt, men når vi er på besøg hos familien, er det svært at gøre det 100%. I stedet for vores hjemmelavede knækbrød, spiste vi Wasa groft knækbrød og skiftede blandt andet ikke i mellem proteiner og proteiner og grøntsager. På dagen for barnedåben, holdte vi pause og forsøgte bare ikke at spise for meget. Som man kan se på vægttabet, har det betydning for vægten når vi ikke holder os til kuren. På dag 14 og 15, hvor vi spiste en del madvarer, som vi ikke burde, er vægten steget. Det er også tydeligt, at efter vi er kommet hjem og kan følge kuren 100% igen, begynder vægttabet at stige igen.

Jeg har tilføjet nogle kolonner i regnearket, hvor jeg skriver maden ind, det gør det nemmere at analysere på sammenhæng mellem mad og vægttab.

Du kan følge alle indlæg om kuren ved at klikke her.

Kort intro kan findes her.

Jeg har lavet en hjemmeside om Dukan Kuren, som kan findes her.

Klik på billedet for at se stort format. Forkortelser: hjl=hjemmelavet, ok.kød=oksekød,

This entry was posted in kur and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.