dukan kuren gav – 20 kg. og det holder 4 år efter

Vægttab med dukan kuren

Her er den årlige opdatering af vægttabet med dukan kuren. Det er 4 år siden, at jeg gik over i fase 3 og havde tabt omkring 20 kg. Fra omkring 100 kg. til omkring 80 kg.

Vægten har svinget en lille smule, det laveste jeg har været på var 78 kg. og det højeste jeg har været oppe på var 85 kg. Lige nu ligger jeg på 82-83 kg. Så man må sige, at jeg har været i stand til at holde vægten nede.

Ny livsstil med dukan kuren

Da vi valgte at gå på dukan kuren, førte det til en ny livsstil. Efter vi havde tabt os og gennemført fase 3, gik vi ikke tilbage til de gamle vaner. Vi havde lagt kosten permanent om. Væk var de mange gange vi fik junk food om aftenen, chips, masser af brød, ris og pasta. Det betyder ikke, at vi ikke spiser det nu, men vi spiser det bare i meget mindre mængde. Flere grøntsager og mere protein. Weekenderne er der lidt mere frihed, hvor vi ofte spiser ud og også får noget alkohol.

Jeg dyrker en hel del mere motion, men spiser også mere og lidt mere usundt end Kati. At jeg dyrker så meget motion, er helt sikkert med til at holde vægten nede, da jeg ikke holder mig tilbage når vi spiser ude.

Så vores livsstil er helt klart en anden end før vi startede på kuren.

Se tidligere indlæg om dukan kuren her.

This entry was posted in kur and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.