Bibo – En Dani Garcia Restaurant i Marbella – 96 gafler

biborestaurantNu er vi jo lidt fan af Dani Garcia, så da han åbnede sine nye restauranter i Hotel Puente Romano i Marbella, så var det ret nødvendigt at vi besøgte dem ret hurtigt.

Hotel Puente Romano er et fantastisk hotel i Marbella og restauranten ligger rigtig godt sammen med deres andre restauranter. Restauranten er flot indrettet, hvilket Kati jo selvfølgelig lagde mærke til og var glad for.

Vi bestilte 4 forretter/tapas til deling. Salmorejo, sandwich med oksehale (Brioche de Rabo de Toro), sandwich med flæsk (bollo de panceta) og russisk salat (ensaladilla rusa). Det var gode valg og specielt sandwich med flæsk og salmorejo var gode. Russisk salat ville jeg måske skifte ud med noget andet, da den ikke var så meget bedre end det man kan få andre steder. Man får også noget brød at starte på, som er ret godt.

Til hovedret fik vi en Parillada de Ternera til deling. Fad med forskellige stykker oksekød. Det hele var godt kød. Der kan man vælge mellem nogle forskellige typer tilbehør. Vi valgte kartofler med bacon.

Til dessert fik vi Arroz con leche, som er en slags risalamande og milhoja de creppes, som er en slags kage lavet af pandekager og med en vaniljecreme på. Begge var helt fantastiske. Arroz con leche er uden sammenligning den bedste jeg har smagt.

Jeg fik et par glas vin til maden og kati fik vand. Vi fik en kop kaffe hver og jeg fik en pacharán.

Vi kom af med €102, hvilket er en rigtig god pris for niveauet på denne restaurant. Derudover var betjeningen helt i top.

Det kan gøres billigere, for vi var meget mætte da vi kom derfra. Så hvis man tager en forret mindre og måske kun en enkelt dessert til deling og drikker vand i stedet for vin og ikke får en pacharan til sidst, så kommer man ned omkring €70-75. Vinen jeg drak, kostede €5 per glas og pacharán kostede €8, så det er allerede €18.

Der ryger et par gafler, da de tager penge for bestik og tallerken. Nogle steder tager de de for brød, men det er en udgift du har, som du ikke har bestilt.

Så vi ender på 96 gafler, da de mistede et par stykker på bestik. Men en helt klar anbefaling herfra. Det er ikke mange steder, hvor man får det niveau og kan gøre det til den pris. Man kan sagtens spise for langt mere, da de har forskellige typer skaldyr og nogle dyre typer kød også.

Bibos hjemmeside

restaurante-bibo-postre-dani-garcia bibo-pan porra-antequerana-restaurante-bibo restaurante-bibo-arroz-con-leche restaurante-bibo-ensaladilla

 

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.