Susan

Jeg kunne skrive en længere stil om Susan, men jeg regner med der sniger sig et par historier ind, lidt senere. Så jeg laver et kort indlæg. (jeg må se, om jeg kan finde et bedre billede, dette er stjålet fra Henriks facebook)

Susan eller Sus-pige som hendes storebror Jesper kaldte hende meget, burde måske sættes ind helt i starten af min livslinie, fordi vi har været venner stort set siden vi blev født og regner med at det varer for evigt. Vores forældre var venner og vi har derfor, siden vi var helt små, leget sammen, været på ferie sammen, lavet ballade på Niels Juel, været til fest, i byen, osv. osv. osv. og gik i samme klasse i 10 år. Det med fest var hun god til, men det hører til blandt de historier, der kommer frem på et senere tidspunkt.

Susan er den person i vores klike, som har holdt sammen på os og stadig gør det. Blandt andet holder hun hvert år d. 23 dec. julehygge med pakkespil hos hende, Henrik og Gustav. Tidligere var det bare hos Susan, senere hos Susan og Henrik og nu hos Susan, Henrik og Gustav. Vi kan uheldigvis kun være med hvert andet år, da vi skifter mellem Danmark og Spanien til jul. Normalt dukker Pernille, Majbritt og Palle, Morten og Tina, Kim når han er i Danmark, Karina og Jesper op, plus efterhånden en del børn. Derudover har hun også stået for en del fællesudflugter (Amtoft bla.), fester, fællesspisning etc.

Hun har et stort talent indenfor dekoration og indretning og står også for at arrangerer en masse og holde liv i Ræhr by, som formand for Ræhr beboerforening.

Hun bor sammen med Henrik, som hun har fået sønnen Gustav med.

This entry was posted in Livslinie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.