2 uger i Danmark

albaVi har været en tur I Danmark, da vi skulle til barnedåb på min nieces datter. Ja, jeg er stadig ikke helt klar over, hvad min titel er her. Grandonkel?

Vi tog 2 uger og skulle være i sommerhus. Det er lidt nemmere, så man kan have besøg og have lidt privatliv også.

Det blev et par uger, hvor jeg fik stresset Kati en del, da vi havde besøg eller skulle på besøg stort set hver dag. Vi fik også holdt juleaften med familien, selvom det var et stykke henne i januar. Uheldigvis blev Heinrick kaldt ud på arbejde et par dage før det var beregnet, så han kunne ikke være med.

Vi ankom lørdag og skulle til barnedåb søndag med efterfølgende brunch. På billedet ses min niece Helena, med hendes kæreste Martin og deres datter Alba. Der var jo en del spænding omkring navnet, da det stod mellem Luna og Alba og efternavnet, var der også noget tvivl om. Så vidt jeg forstod blev det ændret flere gange i ugerne og dagene op til barnedåben.

Nu har jeg aldrig syntes, at det var specielt underholdende at gå i kirke, men denne gang fik vi lidt at grine af. Nanna, som er min nevøs datter, syntes heller ikke om at sidde stille i så lang tid, så hun var ret livlig og løb rundt og snakkede med folk. Hun var også ret betaget af Jesus som hang på korset, selvom hun vist ikke helt havde forstået, hvem det var. Hendes fortolkning var “Se julemanden sover”. Der skal vist lidt kristendomsundervisning til…

Vi fik også at se, at der var en del, som ikke går så meget i kirke, for der var ikke helt styr på, hvornår man skulle stå og sidde og det var selvfølgelig dem, der var til barnedåb, der ikke vidste det og sad på de forreste rækker, så på et tidspunkt satte de forreste 4-5 rækker sig ned og resten af kirken blev stående.

Som sagt, så gik tiden med en masse besøg, hvor vi også fik lavet en mindre fejl i planlægningen af en søndagsfrokost med Morten og Tina. Vi havde aftalt via facebook og sms at mødes kl. 12.00 til frokost, men der var ikke på noget tidspunkt blevet aftalt, hvor vi skulle spise frokost. Det betød så, at der både var frokost hos os og hos dem. Det fandt vi ud af, 12.15, da jeg sendte en sms, for at gøre opmærksom på, at maden var på bordet. Det var den så også hos dem. Så de pakkede maden sammen og kom over til os i stedet. Så har man lært, at man udover at aftale tidspunkt også skal aftale sted.

2 uger med masser af besøg og jeg fik også set nogle af vennerne, som det var lang tid siden, at jeg havde set. Jeg var en tur i Holstebro og fik hilst på Vendelbo og en del af de andre sportscollegegutter og Jesper Graversen var også på besøg en dag. De eneste vi ikke fik set, var Palle og Majbritt, som var en tur i Spanien.

Vi regner med at tage endnu en tur til Danmark i juni, da der nok er en 30 års fødselsdag, der skal fejres.

 

This entry was posted in Historien er sand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.