1984: Jeg starter i børnehaveklassen på Ræhr skole

Jeg starter på i børnehaveklassen på Ræhr skole, med Bodil som lærer. I klassen går også Susan, Pernille og Majbritt som er venner der har holdt ved lige siden. De fleste af os fortsatte sammen i klassen frem til 9. klasse, med et par tilføjelser og nogle enkelte der smuttede eller tog på efterskole det sidste år. Det var en sjov og ret speciel klasse, som der sikkert kommer nogle indlæg om. Der kommer sandsynligvis også et indlæg om Susan, Pernille og Majbrit. Jeg vil se, om jeg ikke kan finde vores klassebilleder, så jeg kan scanne dem og lægge dem ind i disse indlæg.

This entry was posted in Livslinie. Bookmark the permalink.

1 Response to 1984: Jeg starter i børnehaveklassen på Ræhr skole

  1. Pernille says:

    Jeg kan da næsten ikke vente med at læse hvad du finder på i den retning, er sikker på det bliver fornøjeligt eller noget…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.