Peggy Sue´s – burgerrestaurant i 60er stil i Marbella – 24 gafler

peggyEn tur til La Cañada på indkøb og vi ville gerne have en god Burger. Det kan man sikker få i indkøbscentret, men vi havde hørt om Peggy Sue´s 60er restaurant, som vi troede ville være et godt valg. Vi kender godt nok ikke nogen, der har spist der, men hey det så spændende ud.

Stedet er flot og har en gennemført 60er stil, men så stopper komplimenterne også.

Vi fik et bord og ventede 10 minutter, før jeg gik op og hentede en menu. Vi bestilte 2 burgere og nogle cheese fries. Det fik vi så 40 minutter senere. Så lang tid tager det åbenbart at lave en dårlig burger. Cheese fries var et godt stykke under middel. Der var dåseost på, den slags som man køber til dip til nachos, og bacon i store tern som var næsten ren fedt. Sådan laver man ikke cheese fries.

Burgeren var ret lille, der var ikke ost i, selvom den var bestilt med ost, jeg tvivler på at der var 140 gram bøf og baconen var stort set ikke stegt. Der følger ikke pommes frites med til burgerne. Så det er lige før, at jeg hellere ville have haft en prut at pille i.

Vi fik en coca cola og en flaske vand til og betalte i alt €21. Burgeren var ikke helt til at smide væk og der var en god barbecuesauce som kunne hældes på pommes fritterne, så vi rammer ikke helt i bund med karakteren. 24 generøse gafler bliver det til.

Så jeg kan varmt anbefale at man ikke tager på Peggy Sue´s, hvis man er i Marbella og derfor skriver jeg heller ikke adressen her.

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.