I 1978 blev jeg født

Dette er første indlæg i min livslinie.
I 1978 kom der en ny klar stjerne på himmelen, da jeg blev født. Andre store begivenheder der prægede året var:
– Larry Flynt bliver skudt og som følge deraf lammet.
– President Cartar underskriver en lov der tillader hjemmebrygning af øl.
– Den spanske grundlov bliver vedtaget og afslutter definitivt diktaturet.
– VW stopper produktionen af Boblen/Beetle.
– Pave Paul VI dør.
– Computerspillet Space Invaders udkommer.
– Filmene The Deer Hunter og Dødens Gab II har premiere.
– Basketballspilleren Kobe Bryant bliver født.

Jeg starter mit liv på Trælshøj i Ræhr, med min mor Gunda, min far Knud Erik og min bror Allan. Der gik mange år før jeg fandt ud af, hvor genialt et navn den vej har. Det er en meget stejl og lang bakke, som var rigtig træls at bevæge sig op ad. Mange gange måtte man trække cyklen, det var kun med indtoget af mountain biken eller med en stor kræftudfoldelse, at man kunne overvinde bakken på cykel, så navnet er jo helt perfekt. De var ikke helt uden humor i gamle dage.

This entry was posted in Livslinie. Bookmark the permalink.