El Tostón – Spansk restaurant i Fuengirola – 91 gafler

El Tostón FuengirolaVi var på El Tostón med et par venner, da det skulle være en af de bedre restauranter i Fuengirola.

Tjeneren kendte et par af dem ved vores bord. De kunne dog ikke huske, hvor de kendte tjeneren fra, men når man bare lader som om, at man kender ham, så giver det nok lidt ekstra service 🙂

Til forret fik vi blandede canapés, friturestegt camembert og croquetas. De havde også et par ting, der ikke var på kortet. Vi prøvede tunhjerte, da der ikke var nogen af os, der nogensinde havde prøvet det. Tunhjerte kom på en skive kogt kartoffel, med karameliserede løg ovenpå. Kartoflen syntes jeg ikke passede så godt i retten, men ellers var den god.tunhjerte - El Tostón

Til hovedret var der flere der bestilte chuletón. (en stor bøf). Den kommer, skåret i skiver, på en varm jerntallerken, hvor man kan stege den lidt ekstra, hvis man syntes at den skal have lidt mere.

Jeg bestilte Pato Confitado (and) og der var en der bestilte Secreto Iberico, som er et stykke svinekød, som har en del fedt. Anden var god, dog uden at være fantastisk og Secreto Iberico var også som den skulle være, fik jeg fortalt. Bøfferne var rigtig gode, fik jeg fortalt og de var af en god størrelse.

Til dessert fik vi et udvalg af desserterne fra kortet til 3 personer. Vi var 6 ved bordet, men var ikke specielt sultne, men der var mere end nok dessert. Dessertne var gode, men ikke noget specielt.

Vi fik en flaske vin til €27 og derudover 5 glas vin og en likør hver.

Vi kom af med tæt på €50 per person. Ganske fair for god mad og det vi fik at drikke. Så jeg vil anbefale at prøve denne restaurant, som ender på 91 gafler.

Restaurante ligger ved busstationen i Fuengirola, så man skal ikke regne med en flot udsigt, men man kan da kigge lidt på indretningen, som er typisk spansk restaurant indretning, som ses i ret mange restauranter.

Her findes deres hjemmeside.

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.