Kent Odgaard

Det her er alterbrød

Dukan Kuren

Jeg hedder Kent og er 33 år gammel. Over de seneste år, har jeg taget en del kilo på, som egentlig ikke kommer fra at spise usundt, men jeg nyder livet og siger sjældent nej til god mad. Arbejdet på kontor hele dagen, for lidt motion og stor madglæde, hjalp mig med at vokse til de 100 kg.

Jeg startede Dukan kuren eller dukan diæten, eller hvad man nu har valgt at kalde den på dansk, d. 3. januar, hvor jeg vejede omkring 100 kg. og målet var at tabe 17 kg. (det blev senere sat til 18 kg.)  Jeg tabte 3,7 kg. den første uge, 7,5 kg. den første måned, 13 kg. efter 2 måneder og jeg nåede målet på de 17 kg. efter 91 dage. Jeg har indtil videre tabt 21 kg (16. juni). Du kan læse mine blogindlæg om kuren her.

Læs The Dukan Diæten, da den er en god motivation til at starte. Du kan forudbestille bogen her. Den udkommer d. 28. august på dansk.

Klik her og bestil bogen om Dukan kuren på dansk hos Slankebutikken.
Du er velkommen til at smide en kommentar eller stille spørgsmål i bloggen, så skal jeg svare så godt jeg kan. Husk jeg er ikke ekspert, jeg har blot tabt mig ved at følge kuren.

Alle indlæg om min slankekur med Dukan kan findes her.

Jeg har lavet en hjemmeside om Dukan Kuren, som kan findes her.

Her kan du se et excelark, med en oversigt over mit vægttab.

One Response

  1. Cruise fasen med afbrydelse | Kent Odgaard says

    […] Dukan Kuren […]