Kent Odgaard

Det her er alterbrød

Sushi restaurant Tokyo i Fuengirola – 91 gafler

Den japanske sushi restaurant Tokyo, havde vi fået anbefalet af en ven. Vi har prøvet den anden (Makati), som var ok, men ikke noget specielt og med et meget begrænset udvalg af sushi.

Indretning

Vi starter med det negative. Udefra ser det ud til at være en billig kinesisk restaurant og når man kommer ind ændrer dette indtryk sig ikke. Indretningen har de simpelthen skudt helt forbi med eller også er restauranten fra 90erne og der er ikke blevet gjort noget ved den, siden den åbnede. En gang maling, nye møbler og pynt på væggene kunne godt klare en udskiftning.
Der var ikke så mange mennesker i restauranten, hvilket godt kunne have noget at gøre med, at restauranten ikke ser så indbydende ud. Jeg har før lagt mærke til den, men har ikke haft lyst til at prøve den, før jeg fik den anbefalet.
Man kan sidde ved borde, hvor de steger maden foran dig, som kan være meget sjovt og det var også hvor vi satte os. Vi bestilte dog ikke noget der skulle laves på panden, så det show gik vi glip af.

Mad

Maden modsat indretningen var god og til rimelige priser. Vi fik Gyoza, som vi også fik på TA-KUMI og det var godt, men lavet lidt anderledes. Vi fik også en Nigiri og Maki sushi blanding, hvor der var lidt af hvert. De typiske med tun, laks, blæksprutte og nogle andre fisk, som jeg ikke ved hvad var, men det var rigtig godt og risene var rigtig gode. Der var ikke gjort så meget ud af præsentationen, men kvaliteten var i orden.
Til dessert fik vi sesamis og Mochi, som minder lidt om slik. Det er nogle bløde, jeg ved ikke hvad jeg skal kalde dem, men de har forskellige typer fyld. Begge ret gode, men isen var min favorit. Vi fik også et par stykker sushi ekstra på husests regning.

Pris

Vi fik en japansk øl, en omgang sake og vand og kom i alt af med €49, hvilket er ganske rimeligt. Så en varm anbefaling herfra til den bedste sushirestaurant i Fuengirola.

Betjening

Betjeningen er hurtig og venlig. Der var dog ikke så mange mennesker i restauranten.

Karakter

Karakteren er lidt svær fordi maden var bedre på TA-KUMI, men også meget dyrere. Så skal jeg give ift. mad eller en for mad og pris?
Jeg har givet stedet 91 gafler, som mest er på grund af maden, men med lidt indflydelse af prisen også.

Vi har prøvet den en anden gang og her var niveauet noget lavere, så der bliver det kun til 70 gafler.

Beliggenhed

Tokyo ligger i Benalmadena enden af paseoen på adressen Rey de Espana, 103, 29640 Fuengirola. Man er henne i Los Boliches/Torreblanca delen. Den ligger ligger nogle meter fra fortorvet og oppe af et par trapper.

About

View all posts by